Hogyan fogyhatok le a zöldkávé kapszula segítségével?

Zoldkave

A zöldkávé nyers, pörköletlen kávészemekből készül. Egy adag zöldkávé nagy mennyiségű klorogénsavat ad a szervezetnek, ami egy olyan antioxidáns, ami képes arra, hogy megvédje a szervezetet a méreganyagoktól és a szabad gyökök károsító hatásaitól. A zöldkávé kivonat vagy kapszula nagymértékben képes segíteni a fogyást. Egy 2006-os, a BioMed Central által készített kutatás során a tudósok felfedezték azt is, hogy a zöldkávé kapszula fogyasztásával jelentős mértékben lehet csökkenteni a zsigeri zsírt (zsigeri zsírnak nevezzük azokat a zsírrétegeket, amik a belső szerveinken megtapadva léteznek.), mind az egerek és mind az emberek esetében. A zöldkávé kapszula kombinálása egy kiegyensúlyozott étrenddel és a rendszeres testmozgással nagymértékben növelheti egy testsúlycsökkentő program hatékonyságát.

 

1. lépés

Konzultáljunk kezelőorvosunkkal vagy gyógyszerészünkkel, mielőtt beillesztenénk testsúlycsökkentő programunkba a zöldkávét. Habár a zöldkávénak nincsenek mellékhatásai, néhány ember szervezete érzékenyen reagálhat a korogénsavra, a koffeinre és a zöldkávé stimuláló hatására.

 

2. lépés

Látogassunk el a közeli bioboltba vagy egészségcentrumba, illetve menjünk fel egy biotermékeket árusító webáruházba és vásároljuk meg a zöldkávé kapszulákat. Válasszuk a nagy koncentrációt tartalmazó termékeket.

 

3. lépés

Fogyasszunk el egy zöldkávé kapszulát reggeli előtt, hogy megkapjuk a szükséges antioxidáns és koffein löketet, amivwel jól indulhat a nap. Ennek segítségével már korán reggel beindítjuk a szervezetünket, ami nagyon előnyös a fogyás szempontjából. Sose fogyasszunk többet az ajánlott mennyiségnél, mert lehet, hogy túl nagy dózisban károsan hat a szervezetünkre a zöldkávé kapszula. 4. lépés Kövessünk egy zsírszegény ételt, aminek segítségével elősegíthetjük a súlyvesztést. Válasszunk a sovány húsok, a teljes kiőrlésű gabonák, a zöldségek, az egészséges zsírok, az olajos halak, a gyümölcsök és az alacsony zsírtartalmú tejtermékek közül. Részesítsük előnyben a feldolgozatlan élelmiszereket! 5. lépés Végezzünk rendszeres testmozgást és az edzés előtt fél órával fogyasszunk el egy zöldkávé kapszulát, hogy növeljük az energiaszintet.